KLÄNNINGAR & ANNAT

10/10/15 - 10:40 - In: Film

Carrie and the Oscar de la Renta SS2004 dress

IBLAND försöker jag förklara hur enkel jag är för min pojkvän. Att jag tycker om presenter. Både att ge och att få. Jag tycker om födelsedagar och tycker det är hemskt viktigt att fira samma dag. Jag tycker man är värd något sött varje vecka. Ett handskrivet brev, en macarone,  en middag, ett viktflygplan med hemlig text, en klänning – ja något som pirrar till djupt nere i halsen bubblar upp i ett glädjeskratt. Ibland kan jag inte förklara det utan att låta larvig istället låter jag det här bildspelet avslöja vad jag menar. Fotade av det nyss då SATC svepte förbi teveskärmen. Liiite kul eftersom min pojkvän gav mig en överraskning idag innan han flög till Vegas. Det behöver inte stort och dyrt som på film, något kreativt räcker finfint och så klart att uppskatta det lilla här i världen. I förhållanden och i vänskap är uppskattning är superviktigt, hur du väljer att visa det är så klart olika och vice versa. Min blåsa kommer senare fast för lite teasers! xoxo

Translation: My boy is in Vegas and before he left he gave me a little surprise gift… Guess what! Soon to come, but first some teasers!! xoxo

Maria- 2010/10/15 at 18:03
Jag haller verkligen med! Det Är de sma överraskningarna som är bäst. Det är omtanken och spänningen som är det bästa, sen om det visar sig vara en klubba eller en dyr klänning spelar ingen roll. Jag önskar bara att min pojkvän kunde inse mitt surprisebehov..