KLÄNNINGAR & ANNAT

10/10/15 - 10:40 - In: Film

Carrie and the Oscar de la Renta SS2004 dress

IBLAND försöker jag förklara hur enkel jag är för min pojkvän. Att jag tycker om presenter. Både att ge och att få. Jag tycker om födelsedagar och tycker det är hemskt viktigt att fira samma dag. Jag tycker man är värd något sött varje vecka. Ett handskrivet brev, en macarone,  en middag, ett viktflygplan med hemlig text, en klänning – ja något som pirrar till djupt nere i halsen bubblar upp i ett glädjeskratt. Ibland kan jag inte förklara det utan att låta larvig istället låter jag det här bildspelet avslöja vad jag menar. Fotade av det nyss då SATC svepte förbi teveskärmen. Liiite kul eftersom min pojkvän gav mig en överraskning idag innan han flög till Vegas. Det behöver inte stort och dyrt som på film, något kreativt räcker finfint och så klart att uppskatta det lilla här i världen. I förhållanden och i vänskap är uppskattning är superviktigt, hur du väljer att visa det är så klart olika och vice versa. Min blåsa kommer senare fast för lite teasers! xoxo

Translation: My boy is in Vegas and before he left he gave me a little surprise gift… Guess what! Soon to come, but first some teasers!! xoxo

Maria- 2010/10/15 at 18:03
Jag haller verkligen med! Det Är de sma överraskningarna som är bäst. Det är omtanken och spänningen som är det bästa, sen om det visar sig vara en klubba eller en dyr klänning spelar ingen roll. Jag önskar bara att min pojkvän kunde inse mitt surprisebehov..
Fashion 1 week ago Freshnet

BACK opened the last day of Fashion Week with palm trees and holiday feeling, while the sun was shining outside. Unfortunaly she wasen’t there, but sended a video from her vacation instead. Watch her video from the show: During the whole week Hyde’s Spectacles has together with other brands hosted a pop-up store on Norrmalmstorg, […]

Beauty 1 week ago Alexandra Aronsson

The beautiful jewelry from Maria Nilsdotter really came to life at the Royal Armoury. Housed in the spectacular and beautiful cellar vaults of the Royal Palace it really sets a mood. Key makeup artist Sophia Eriksen/Hallundgren did an amazing and effectual look with golden freckles. Her is what she told me about the look: “ […]

Fashion 1 week ago Freshnet

Last night the legendary New York New York concept landed in Stockholm during Fashion Week at members bar Bernies on top of Nosh & Chow in the hands of Tommy Saleh, Saurabh Sinha, Adam Katz Sinding (le21eme) and Lill Lindqvist with a straight A-name guest list including Hollywood rising star Alicia Vikander, Jocke Berg, Bill […]

Fashion 1 week ago Yasmine Mubarak

The day started out as day one, sunny and exciting. The shows for the day had a mix of apparel designed by Alexander Schaper, mushrooms, dancing models and more. Around the runways you could see familiar faces as Anine Bing, Jonna Bergh, Niklas Berglind and Sofie Farhman. Filippa K Woman and Man collection took us […]

Fashion 1 week ago Johanna Ekström

Models dancing in over a sea of confetti, models entering a dystopian world of huge mushrooms – or simply walking over the runway Stockholm has something for all tastes. Here are the highlights from the second day of Fashion Week in Stockholm.   By the No By the No sent out dancers, sweeping in groups over […]

Fashion 2 weeks ago Amanda Brohman

Stockholm Fashion Week started for me, not with a bang, but with a conceptual, interactive, fashion/art show (because, what else?). Amaze is an artistic fashion show running its second year and consisting of a small number of younger, up-and-coming designers. This year it featured new collections from Per Götesson, Amanda Gerell, Minna Palmqvist, Daimorf , […]

Fashion 2 weeks ago Yasmine Mubarak

At the first day at Stockholm Fashion Week off the runway, the celebrities’ brawled in before everyone els, the Street Style photographers were scooting big hats and the alternative color mafia shined out the signature Scandinavian minimalistic, not to mention sport-fashion brand Björn Borg who took the fashion industry to Långholmen in Stockholm to witness […]

Beauty 2 weeks ago Alexandra Aronsson

First show out on Stockholm Fashion Week SS16 was Ida Sjöstedt, a personal favorite of mine. It is always a pleasure dreaming away in the girly, bubbly world of Ida. Today was no exception, I loved this collection, I actually think it might be her best on yet! Romantic and flowery but she also brought […]

Fashion 2 weeks ago Johanna Ekström

The first day of Stockholm Fashion Week has brought to us a variety of styles to choose from and we have selected a few of the most important creations. The 70’s is a clear source of inspiration, and just like on Copenhagen Fashion Week, the colors to choose are mostly white, black and red. Ida Sjöstedt […]